Local Storage aloitti toimintansa kesällä 2017 Järvenpään Pajalassa Emalikukan autotallissa. Myynnissä oli aluksi kierrätettyjä kalusteita, jotka ovat saaneet väistyä uuden ajatuksen tieltä.
Elokuussa 2018 starttasi vähän erilainen Local Storage. Nyt meillä on:
  • Ylijäämäpuoti – jäsenyyteen perustuva mahdollisuus kierrättää oman kodin ylijäämää yhdessä muiden kanssa, jäsenille myös kuljetuspalveluita pakettiautolla
  • Tekstiilipesurien ja nokkakärryjen vuokrausta
  • Järvenpää by Local Storage kaupunkituotteita, pullopusseja ja lahjapakkauksia. Tuotteissa on kuvia modernista Järvenpäästä sekä kansainvälisestä nostalgisesta Ainolastamme
Yrityksen taustalla on järvenpääläinen perhe. Uskomme, että kiertotaloudesta tulee entistä tärkeämpää, kuluttamista on vain rajoitettava. Haluamme olla paikallinen ympäristövastuullinen vaihtoehto ja kumppani kaupunkilaisille. Samalla olemme kovin ylpeitä kotikaupungistamme, Järvenpäästä. Liikkeestä vastaa omalla sympaattisella tavallaan Roope, toisinaan tuuraajana toimii Riku.
Perheen vanhemmista Petteri vastaa kuljetuksista ja Riitta paperitöistä ja someviestinnästä. Yritys on vasta haastavalla alkutaipaleellaan. Perhe tuo siihen omat mausteensa. Roope opiskelee työnohella liiketaloutta ja saa virtaa teistä mukavista aktiivisista asiakkaista ja yhteistyökumppaneista. Kiitos siitä teille jokaiselle! Toivottavasti haluatte jatkossakin jakaa ajatuksianne, aikaanne ja osaamistanne, mikä auttaa meitä muokkaamaan tulevaisuuden Local Storagea.