Local Storage aloitti toimintansa kesällä 2017 Järvenpään Pajalassa Emalikukan autotallissa. Myynnissä oli aluksi kierrätettyjä kalusteita, jotka ovat saaneet väistyä uuden ajatuksen tieltä.
Elokuussa 2018 starttasi vähän erilainen Local Storage. Nyt meillä on:
  • Ylijäämäpuoti – jäsenyyteen perustuva mahdollisuus kierrättää oman kodin ylijäämää yhdessä muiden kanssa ja Lainaamo-palvelut
  • Tekstiilipesurien vuokrausta kaikille, myös ei-jäsenille
  • Järvenpää- ja Ainola-aiheisia lahjoja ja lahjatarvikkeita myynnissä

Yrityksen taustalla on järvenpääläinen perhe. Uskomme, että kiertotaloudesta ja jakamisesta tulee entistä tärkeämpää, kuluttamista on vain rajoitettava. Haluamme olla paikallinen ympäristövastuullinen vaihtoehto ja kumppani kaupunkilaisille. Samalla olemme kovin ylpeitä kotikaupungistamme, Järvenpäästä. Liikkeestä vastaa omalla sympaattisella tavallaan Roope, toisinaan tuuraajana toimii Riku.

Yrityksen taustalla ovat perheen vanhemmat Petteri ja Riitta. Yritys on vasta haastavalla alkutaipaleellaan. Perhe tuo siihen omat mausteensa. Roope opiskelee työnohella liiketaloutta ja saa virtaa teistä mukavista aktiivisista asiakkaista ja yhteistyökumppaneista. Kiitos siitä teille jokaiselle! Toivottavasti haluatte jatkossakin jakaa ajatuksianne, aikaanne ja osaamistanne, mikä auttaa meitä muokkaamaan tulevaisuuden Local Storagea.